От 21 до 23 април 2017г. в кк „Пампорово“ се проведе Национален кръг на състезанието по информационни технологии за ученици от 5 до 8 клас – IT Знайко+.

ПМГ „Иван Вазов“ се представи с 12 ученици във всички направления. Това са: Христина Иванова, Виктория Георгиева, Ивета Георгиева, Марина Михалева, Микаела Димитрова, Стилиана Янкова, Десислава Стоянова, Надежда Митева, Виктория Вакрилова, Георги Гочев и Георги Монев. Техни ръководители са преподавателите по информатика и ИТ г-жа Драгомира Стоянова, г-жа Снежа Димитрова и г-жа Добринка Донева.
Участниците работиха 2 астрономически часа по предварително зададени от организаторите теми. После имаше представяне на проектите и защитата им пред жури и публика. Всички ученици получиха грамоти за отлично представяне. Гордеем се, че освен това имаме и много призови места:
VIII клас екипи – I място – Христина Иванова и Виктория Георгиева
VIII клас индивидуално – специалната награда за най-оригинална идея за проект и най-добра защита – Ивета Георгиева
VII клас индивидуално – I място – Десислава Стоянова
VI клас индивидуално – II място – Виктория Вакрилова
Няма по-хубаво за един учител от това да чуе имената на своите ученици сред най-добрите. Благодарим на тези прекрасни деца за положения труд и заслужените резултати. Желаем им да продължават да работят със същия дух и постоянство, за да превземат поредния връх по пътя към успеха.
Благодарим и на г-н Митьо Вълчев – управител на МОНТАЖ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД, с чието съдействието и финансовата подкрепа бе осъществено пътуването.

Линк към галерията >тук<