На гости на детска градина „Райна Княгиня“

Вълнуваща, ползотворна, и най-вече заредена с положителна енергия бе срещата на малчуганите от всички групи на ДГ „Райна Княгиня“ с осмокласници от ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград.

Велислава, Ема, Валерия, Калина, Петя, Виктория, Стела, Росица, Елеонора и Йоанна влязоха с любимите си приказки в ръце, за да ги прочетат на децата от детската градина.

Малките чаровници, въодушевени от артистичния прочит на гостите си, изявиха желание и да изиграят случващото се в приказките, като се превъплътиха в образите на героите и показаха завидно актьорско майсторство. Не липсваха и сълзи в очите на онези от тях, за които нямаше роли, но пък всички искрено се забавляваха.

Осмокласничките ни бързо установиха контакт с емоционалната си публика, спечелиха сърцата на малките си домакини и бяха изпратени с песни, целувки и топли прегръдки.

Вазовци получиха покана за постоянно гостуване както от новите си приятели, така и от учителите и директора на детската градина – госпожа Андреевска.

Гостуването  се осъществи като част от дейностите по НП “Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“.